ca.CONSILIUM.se i Halmstad

CA.CONSILIUM ÄR DIN PARTNER FÖR RESPONSIVA WEBPRESENTATIONER MED DEN SENASTE TEKNIKEN.

Funktionella, kostnads och arbets optimerade sidor för att presentera din produkt, ditt företag på alla olika plattformar såsom datorer, surfplattor och mobiltelefoner. Allt från „landingpage“ till bloggar eller webshop. Vi levererar den rätta websidan för dig!

Letar du efter sätt att presentera en produktkampanj? En responsiv „landingpage“ är en webpresentation baserad på html och bootstrap, detta är det rätta för din kampanj! Starka och meningsfulle bilder kombinerad med korta och slagkraftiga texter, detta kommer att imponera på dina kunder!

Eller behöver du kanske en webshop, som fungerar lika bra på mobiltelefoner som på datorer. Vi bygger en shop för alla plattformar, dina kunder når dina produkter och information om dina produkter antingen hemifrån via datorn eller på resande for via mobilen. Samtidigt spar du pengar efterson du bara behöver hålla en version uppdaterad.

Har du mycket information du vill nå ut med? Då är det en responsiv hemsida där du enkelt kan lägga till information själv lika enkelt som du skriver ett brev på din dator. Det ledande CMS verktyget vi jobbar med innehåller massor med kraftfulla funktioner som till exempel:   innehåll och banner administration   användarhantering   media, språk och navigerings administration   marknadsundersökningar   sökfunktioner …och mycket mer.

Kännd detta nytt och ovant för dig? Vi kommer gladeligen att hjälpa dig att hitta den rätta lösningen just för dig. Tveka inte att kontakta oss för ett samtal om din framtida satsning på internet.

 ca.Consilium,  Claudia Arnold,  Skolgatan 12b,  302 32 Halmstad,  Sverige   ca.consilium@gmail.com   +46  72  179  93  24